France ’Azur is sinds 1997 actief als intermediair in vastgoed in Zuid-Frankrijk. Vooral in de zuidelijke streken rond de Middellandse Zee, de Languedoc-Roussillon en de Provence-Côte d’Azur, hebben wij de afgelopen 21 jaar heel wat mensen kunnen helpen bij het vinden van een luxe villa met zwembad, een appartement, een authentiek huis met mooie oude details of een bouwterrein waarop naar eigen smaak een huis kan worden gezet. Ook is er de afgelopen jaren veel vraag geweest naar “Chambres d’Hôtes”.

Wij werken voornamelijk in de departementen Alpes-Maritimes, Var, Vaucluse, Hérault en Aude, waar wij met een 15-tal makelaars een samenwerkingscontract hebben afgesloten, waardoor wij een wisselend aanbod van circa 500 woningen kunnen presenteren.

Niet alleen bij het vinden van uw droomhuis in het zuiden staan wij u bij, maar wat misschien belangrijker is, is de hulp die wij u bieden bij het passeren van de akte bij de notaris en tal van onverwachte zaken die om de hoek komen kijken als u een huis in Frankrijk koopt.

Bram en Annemarie Mizée zijn op de hoogte van de gang van zaken in Frankrijk en willen u graag van dienst zijn bij uw zoektocht naar een geschikte woning onder de zon in Zuid-Frankrijk. Neem contact met ons op, vul het zoekformulier in of bel ons op +31 318 22 75 50.

Copyright France 'Azur 1997 - 2019