Description

Charmant woonhuis met zwembad en bijgebouw in de Languedoc

Charmant woonhuis met zwembad en bijgebouw in de Languedoc met een woonoppervlak van 280 m2. Het huis behoorde vroeger bij een wijndomein, dat deel uitmaakte van een dependance van het kasteel. De grote, naastgelegen stal, met verdieping, kan worden ingericht als vakantiewoning of kan als 2e woonhuis worden benut. De dakpannen van de stal dienen te worden vervangen.

Het geheel ligt op een perceel van ca. 3.000 m2. De tuin ligt op het zuidwesten en herbergt een mooi zwembad van 10 x 5 m, dat afsluitbaar is met een rolluik. Voor het huis ligt een “cour” van 200 m2. Achter het eigendom ligt een bouwperceel van 2.000 m2 dat eventueel ook kan worden aangekocht (€ 45,- m2). Het huis ligt vlakbij het centrum van het dorp en biedt volop mogelijkheden en privacy. Bouwjaar 1978.

Indeling:
Begane grond: grote entree met wc, woonkamer van ca. 60 m2 met open haard en toegang tot het terras en het zwembad, compleet ingerichte keuken met toegang tot het terras, bijkeuken/berging van 12 m2, bureau. Garage met douche en wastafel.

1e Verdieping: hall van 10 m2, vide met zithoek, hall van 12 m2,  grote slaapkamer met aangrenzende badkamer met douche, wastafel en wc, familiesuite bestaande uit 2 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en wc, slaapkamer, toegang naar de 1e verdieping van de stal.

Bijgebouw: Stal van 72 m2 met een verdieping.

Ref. nr: FR34-LAU513

Vraagprijs: € 496.800

 

 

Facebooktwitterpinteresttumblrmail