Description

Appartement op de hoogste verdieping met prachtig zeezicht

Appartement op de hoogste verdieping met prachtig zeezicht. Dit appartement met 2 slaapkamers ligt op de 3e en hoogste verdieping van een complex in Port la Galère in de badplaats Théoule sur Mer. Het appartement heeft een schitterend uitzicht op de baai van Cannes en op de eilanden. Het complex is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de mondaine badplaats Cannes en het centrum van Théoule sur Mer. Dit gedeelte van de kust mag zeker het mooiste gedeelte van de Côte d’Azur worden genoemd. Het complex ligt met de rug tegen het Esterel gebergte. Het klimaat is hierdoor bijzonder zacht in de winter, doordat het gebergte de koude noordenwind tegen houdt. Het appartement beschikt over een overdekte parkeerplaats en een kelder en verkeert in een redelijk goede staat. Woonoppervlak ca. 72 m2.

Indeling:
Entree, hal, lichte woonkamer met open haard en openslaande deuren naar een halfrond terras van 15 m2, compleet ingerichte keuken, ouderslaapkamer met toegang tot het terras aan de zeekant met eigen badkamer met douche en toilet, tweede slaapkamer met toegang tot een balkon aan de achterkant met een badkamer met douche en toilet.

Ref.nr: LG06-0107

Vraagprijs: € 650.000

Residentie port la Galère

Residentie Port la Galère ligt bijzonder gunstig, tussen de mondaine badplaats Cannes en de gezelligheid van Saint Raphaël. Dit appartementencomplex ligt direct aan zee. Wat hier meteen opvalt is de bijzondere architectuur van het complex. De bijzondere vormen en de terrassen die op een waterval doen lijken. De gebouwen zijn als het ware als druiventrossen tegen de flanken van de rotsen aangeplakt. Hier wordt de kunst van leven in een andere wereld gereflecteerd.

Het complex biedt 416 appartementen, gelegen in 23 hectare pijnbomen bossen en exotische tuinen. Het geheel ligt direct aan zee in een oase van rust, maar toch vlakbij de drukte van Cannes en Saint Raphaël.

Het leven is hier goed! Lekker luieren aan de rand van het zwembad of ga eens naar één van de beschutte kreken om te zwemmen in het blauwe water van de Middellandse Zee. s’Avonds kan er in de Club van Port la Galère romantisch worden gedineerd bij kaarslicht, maar dat kan natuurlijk ook op uw eigen terras onder een prachtige sterrenhemel.

In de zomer is het zwembad, dat gevuld is met zeewater erg in trek. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad. Het restaurant en de bar onder de “paillotes” zijn geopend van juni tot eind september. In de winter kan er gebruik worden gemaakt van het zoet water zwembad, de fitness ruimte en de sauna.

Maar er zijn nog veel meer activiteiten mogelijk, zoals verschillende watersporten, tennissen, en jeu de boulen. Voor de kinderen is er een speelplaats en in de zomer kan de jeugd terecht in een echte discotheek.
Ondanks al deze activiteiten blijft Port la Galère een plek om te genieten van de rust en van het schitterende uitzicht op zee. Ook uw veiligheid is hier gewaarborgd want de residentie is beveiligd en wordt dag en nacht bewaakt.

 

Facebooktwitterpinteresttumblrmail