Description

Appartement met schitterend uitzicht op Port la Galère

Appartement met schitterend uitzicht op Port la Galère. Dit charmante appartement maakt deel uit van de bewaakte en beveiligde residentie Port la Galère. Dit 3 kamer appartement ligt op de 1e verdieping en heeft een woonoppervlak van 63 m2. Vanaf het terras is er een schitterend uitzicht op de eilanden en de op zee. Het appartement verkeert in een goede staat en wordt verkocht met een overdekte parkeerplaats.

Indeling:
woonkamer met toegang tot een terras van 15 m2, keuken, een kleine slaapkamer, badkamer met douche en wc, slaapkamer met aangrenzende badkamer met douche en wc en toegang tot een terrasje/tuintje van 10 m2.

Ref. nr: LG06-0022

Vraagprijs: € 550.000

 

Residentie Port la Galère ligt bijzonder gunstig, tussen de mondaine badplaats Cannes en de gezelligheid van Saint Raphaël. Dit appartementencomplex ligt direct aan zee. Wat hier meteen opvalt is de bijzondere architectuur van het complex. De bijzondere vormen, de terrassen die op een waterval doen lijken. De gebouwen zijn als het ware als druiventrossen tegen de flanken van de rotsen aangeplakt. Hier wordt de kunst van leven in een andere wereld gereflecteerd.

Het complex biedt 416 appartementen, gelegen in 23 hectare pijnbomen bossen en exotische tuinen. Het geheel ligt direct aan zee in een oase van rust, maar toch vlakbij de drukte van Cannes en Saint Raphaël.

Het leven is hier goed! Lekker luieren aan de rand van het zwembad of ga eens naar één van de beschutte kreken om te zwemmen in het blauwe water van de Middellandse Zee. s’ Avonds kan er in de Club van Port la Galère romantisch worden gedineerd bij kaarslicht, maar dat kan natuurlijk ook op uw eigen terras onder een prachtige sterrenhemel.

In de zomer is het zwembad, dat gevuld is met zeewater erg in trek. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad. Het restaurant en de bar onder de “paillotes” zijn geopend van juni tot eind september. In de winter kan er gebruik worden gemaakt van het zoet water zwembad, de fitness ruimte en de sauna.

Maar er zijn nog veel meer activiteiten mogelijk, zoals verschillende watersporten, tennissen, en jeu de boulen. Voor de kinderen is er een speelplaats en in de zomer kan de jeugd terecht in een echte discotheek.
Ondanks al deze activiteiten blijft Port la Galère een plek om te genieten van de rust en van het schitterende uitzicht op zee. Ook uw veiligheid is hier gewaarborgd want de residentie is beveiligd en wordt dag en nacht bewaakt.

Facebooktwitterpinteresttumblrmail